1
Snabbinlägg av Spelkriget

Sommarhälsningar

Vi på Spelkriget degar omkring i flippflopp och har helt tappat uppfattningen om tid och rum. Vi kommer dyka upp lite då och då under sommaren men inte lika tätt som tidigare (Vilket ni säkert märkt). I höst rivstartar vi igen med något roligt tema och en fet tävling, så glöm oss inte! Vi glömmer inte er <3

Tills dess vill vi önska er en underbar spelsommar. Hoppas ni betar av era skämshögar och att ni upptäcker massor av roliga nya spel som ni alltid kommer förknippa med sommaren 2012 då ni: satt inne och spelade med persiennerna neddragna och fnös åt alla som skaffade sig hudcancer och tvångsnjöt av det onödiga vackra vädret.

Våra sommartips för bästa spelupplevelse:

 • Skaffa Zombies, Run! och kuta varje morgon innan frukost så du orkar rädda världen
 • Skaffa persienner eller gardiner som är mörkläggande
 • Ladda med frukt som inte kladdar och en stor hink med is att ställa dryck i.
 • Tala om för dina vänner/släktingar med väderångest att du extrajobbar med ett speciellt projekt över sommaren (gästblogga sedan hos oss i höst så ljuger du inte)

Spel vi tycker du kan testa denna sommar:

 • KRATER
 • Mass Effect 3 Extended Cut
 • Valfritt rollspel du inte haft tid för. Exempelvis The Witcher 2 eller Skyrim.
 • Zombies, Run!

Trevlig sommar önskar alla vi på Spelkriget!

Kommentarer

 1. Michel skriver:

  Kan också rekommendera Skyrim. För er som är high level – ladda hem den senaste dlc:n, ”Dawnguard” och konfrontera en Legendary Dragon! Vädersystemen i Tamriel är lika stabila som här hemma – regn i söder och vinter i norr. Kura skymning hemma i Solitude, sortera böckerna i ditt rare books department, ta med din nya kompanjon Serana (vampyr) ut på äventyr… :)

Skriv en kommentar

Visa min senaste bloggpost