Spelrummet – Uppdatering
-

Spelrummet – Uppdatering

Efter att förra månaden gjort en totalrenovering av spelrummet så började TV:n att kännas lite i minsta laget. Känslan av att ha det som på bio fast utan alla människor som prasslar eller pratar växte sig allt starkare. En projektor kändes som ett naturligt steg att ta helt enkelt.

Efter prat med Fredrik om vad man skulle välja, om 3D var viktigt eller ej (det är aldrig viktigt, inte ens på bio) så föll tillslut valet på Optoma HD20 som inte kvalar in som den billigaste projektorn men verkligen inte den dyraste heller. Full-HD till bra pris var det viktiga helt enkelt. Efter ett par dagar med kabeldragning och montering är det äntligen helt klart! Det enda som nu behövs är möjligheten att mörklägga ordentligt.

Vad tycker ni, blev det bra?


Projektorn monterad i taket.


Testade lite Alan Wake.


The Descendants blev första filmen att ses.


Projektordukten uppfälld och monterad i taket.

 

Skriv en kommentar

Visa min senaste bloggpost