4
Snabbinlägg av Spelkriget

Fredrik gästar Radiogamer!

Vår kära medlem och vän Fredrik Malmer (a.k.a SpelMalmer) kommer i dag besöka Radiogamer borta på Radio1. Det blir såklart, när Fredrik är med, prat om grafik och främst 3D som han nu får möjligheten att försvara.

Vi vill såklart att ni ska ställa frågor till Fredrik och just den möjligheten finns här! Ni har till ikväll kl 18 på er att ställa era frågor. Hinner ni inte tills dess finns möjligheten att följa den första timmen av showen Live via deras hemsida och ställa dina frågor via Twitter.

Kommentarer

 1. Frances skriver:

  Fredrik jag vill veta om du har några förslag på att ställa in TVn korrekt. ;-)
  Något annat som brukar finnas i hemmet och är felinställt?
  Frances bloggade nyligen: Dragon Age: The calling

 2. Michel skriver:

  Fredrik, vad tittar du på särskilt när du ska bedöma grafiken? För en lekman kan det verka som att grafiken är bra om den är fotorealistisk. Men jag tror du bedömer den på ett annat sätt – ljus, skuggor, hur ”skön” en soffa ser ut osv.

 3. Michel skriver:

  Från Fjortis till Geni: how to survive a podcast with my honour intact

  Jag såg första timman och du gjorde fantastiskt bra ifrån dig, med tanke på förutsättningarna. Jag hoppas och antar att de i radion sätter sig själva i centrum för att få sina gäster att känna sig lugna om de är nervösa. Men lite babbligt och avbrytande blir det ju.

  Som sagt, jag har aldrig träffat dig men nu har jag det. Du är både trevlig och har mycket att säga, vilket jag redan visste. You did good, Son! :)

 4. Frances skriver:

  Michel! Awwwwww <3
  Frances bloggade nyligen: Dragon Age: The calling

Skriv en kommentar

Visa min senaste bloggpost