Spelkrigets festvecka börjar!
-

Spelkrigets festvecka börjar!

Den här veckan är en speciell vecka för oss på Spelkriget. Vi fyller nämligen ett år! Det exakta datumet är den 25:e April och ett speciellt inlägg om hur vi upplevt året som varit kommer givetvis på födelsedagen.

Men en bra fest håller på veckan lång och därför startar vi veckan med en tävling och kommer sedan ha en ny tävling varje dag fram till Söndag! Alla med olika innehåll och utformning! Så håll utkik, kanske dyker det upp något kul som just du vill ha!

Dagens tävling går ut på att ni som läsare skriver ner ert bästa minne från det senaste året. Något som rör Spelkriget såklart! Kanske har ni något kul att dela med er av som just ni tycker är det absolut roligaste som hänt här på sidan det senaste året.

Bidraget skickar ni till spelkriget[at]gmail.com och tävlingen pågår till kl 23.59 den 29:e April 2012.

Det som ligger i potten för en ensam vinnare är ett gigantiskt spel och bokpaket för alla åldrar och en möjlighet att få sitt bidrag publicerat hos oss!

- Battlefield 3 (PC)
- The Sims 3 (3DS)
- Portal 2 (Xbox 360)
- En bok (The art of Mass Effect 3)
- En serietidning (Mass Effect Invation)
- En Crysis t-shirt storlek M

Ett stort tack riktas till Lion Martinez och EA som står för priserna, hela veckan lång!

Skriv en kommentar

Visa min senaste bloggpost