17
Snabbinlägg av Spelkriget

Bestäm ämne, vinn Xbox-prylar!

Ny dag, ny tävling! Det är lite så vi jobbar på Spelkriget den här veckan.

Dagens tävling ger dig som Xboxfantast möjligheten att vinna Dante’s Inferno och ett av våra favoritspel Dead Space 2! Som en liten bonus får vinnaren även böckerna The Art of Mass Effect 3 och Mass Effect Invasion.

Dagens tävling går ut på att du som läsare kommer med förslag på ett ämne och vem av oss här på Spelkriget som ska ta sig an det hela. Kanske vill du höra mer om soffor av Fredrik eller vilket balsam som är bäst för långt vackert hår av Holmberg? Du bestämmer!

Lämna ditt kreativa förslag i kommentarerna nedan senast 23.59 den 25/4. En jury kommer välja ut det bästa förslaget och vinnaren kan inte överklagas.

Stort tack till Lion Martinez och EA/Bioware som står för priserna, hela veckan lång.

Kommentarer

 1. SpeLinnea skriver:

  Varför är rymden fortfarande så lockande för så många? Varför grundar sig fortfarande många spel på det temat?
  SpelMalmer.
  SpeLinnea bloggade nyligen: Chibi-Robo: Park Patrol (NDS)

 2. Oskar Källner skriver:

  Fredrik:
  I väntan på euforia
  Varför relationer är det viktigaste av allt, även om de inte existerar. Eller gör dom det?

  Holmberg:
  Från isande berg till kokande djungler.
  Varför de bästa spelvärldarna är kalla, hårda och lite elaka.

  Frances:
  Så tuktas en disko-argbigga.
  Mrs Strangelove, eller: Hur jag slutade oroa mig och började älska min inre gamer.

  Jocke:
  Så mycket kärlek.
  Hur spelen visade mig en djupare sanning om mig själv och mina kära.
  Oskar Källner bloggade nyligen: Drömmar om Dune

 3. Andreas Melberg skriver:

  Jag är bara så jäkla nyfiken på ludde och hans uppenbarliga björnefetisch! Vadan detta roliga människa?? :)

  Med vänlig hälsning, Andreas Melberg

 4. Niklas Sintorn skriver:

  I framtiden ska SpelMalmer skriva en text om Crysis 3. Men han får INTE nämna grafikmotorn, texturer, skuggor och ljus, 3d-effekter, möbler eller något annat av det grafiska. Han måste i stället, i det som lär bli ett av spelhistoriens mest grafik- och tekniktunga spel skriva om atmosfär, stämning, djupa/icke djupa karaktärer och filosofiska undertoner.
  Niklas Sintorn bloggade nyligen: Lär känna The Witch Doctor

 5. Ronja skriver:

  Holmberg måste lätt göra en Hairtutorial! Videoblogg dessutom.
  Ronja bloggade nyligen: Unwind

 6. Alexander skriver:

  Jag skulle vilja se Spel-Malmer skriva ett längre inlägg om ljud, då menar jag inte bara om bakgrundsljud, ljudeffekter osv utan även som spelsoundtracks. Allt som har med ljud i spel att göra.

 7. Oskar Källner skriver:

  Jag insåg att mitt förslag för Fredrik var formulerat så att en viss förvirring skulle kunna uppstå. Här kommer en ny aningen modifierad version:

  Fredrik:
  I väntan på euforia
  Varför relationer är så oerhört viktiga i spel, fast de egentligen inte existerar. Eller gör dom det?
  Oskar Källner bloggade nyligen: Drömmar om Dune

 8. Smoothe/Oliver skriver:

  Det har ju varit mycket snack om sexism den senaste tiden, inte minst vad gäller spel, och spelmakarnas syn på kärlek, kön och så vidare. Sen har ju även boothbabes-debatten varit en het sådan.

  Jag tycker därför att hela gänget bör lista de snyggaste herr-karaktärerna!

 9. Jag skulle vilja se er alla recensera barnspel, på samma sätt som ni recenserar alla andra spel. Det vore sjukt underhållande xD

  /@Vargsyster

 10. ChrisXswe skriver:

  Jag skulle vilja läsa en post om 8bit hårstilar gjort av ”den killen med det vackra håret” Holmberg :) Skulle vara Epic att höra hans input på detta.
  ChrisXswe bloggade nyligen: ChrisXBit gym!

 11. Nu är ju det här ett ämne som delvis behandlats redan (http://www.spelkriget.se/2011/04/fardiglast-deus-ex-icarus-effect/), men i lite lösare former. Jag vill inte nödvändigtvis se en artikel – jag vill se en artikel- eller videoserie. Tänk er ”Boktipset” ( http://www.youtube.com/watch?v=37nK8oBk5l4 för de som inte minns ).

  Eftersom spel oftare och oftare bygger ut sin lore med tillhörande böcker vore det kul med lite insikt i huruvida dessa är bra eller anus. Så någon nedsunken i en färgglad soffa berättande om ett visst verk bygger ut spelets universum eller förstör det.

  Först ut: Någon av Dragon Age-novellerna, förslagsvis hissad/dissad av Frances? Text eller video-form. Video hade nog varit roligare?

  :-)
  Fredrik / explewd bloggade nyligen: Silent Hill: Downpour

 12. Truckers skriver:

  Jag vill se nåt i stil med ”Spelkriget torterar”. En vecka med något som någon av er verkligen inte gillar för att se hur/om personen ändrar uppfattning om saken i fråga. Frågan är bara om Jocke ska få tillbringa en vecka med Super Mario eller om Fredrik den lille soffmarodören ska få sitta på en sketen gammal pinnstol å glo?

 13. Henrik Blomgren skriver:

  Efter att ha läst Frances text om förspel, sex och erotik i de västerländska spelen så skulle jag väldigt gärna vilja ha en text: Frances första besök i den japanska visual novel djungeln med olika typer av spel.

  Sedan skulle jag gärna vilja se Fredrik och Jocke skriva om sina tankar på erotik i spel. Vad de tycker och tänker om de olika spelen som finns ute i dagsläget.

  Och jag tävlar som ni ser inte. Dels är jag för sent ute och dels har jag ingen nytta av vinsten. Ville bara skriva av mig om dessa förslag.
  Henrik Blomgren bloggade nyligen: Dagens bild: En annorlunda 404

 14. Jocke skriver:

  Truckers: du vet inte hur nära verkligheten du är med Fredrik. Han drar nämligen fram en stol(!) och spelar ca 0.5m framför TVn. Galet!
  Jocke bloggade nyligen: Bestäm ämne, vinn Xbox-prylar!

 15. Fredrik skriver:

  True story, fast avståndet kanske är något större. Blir fett med 3D på 50-tummarn när man sitter nära TV:n.

 16. Truckers skriver:

  Hahaha! Jag sitter nog också ganska nära. Man måste ju se ordentligt för tusan (är visserligen inte pur-ung längre men det hör inte hit). ;)

 17. Utom tävlan: En dag i Marauder Shields liv. Dagboksformat. Vi är alla nyfikna på vad den här stackars missförstådda hjälten gjort, tycker och tänker.

  Följetång kanske. Alla deltar. Doooo it. ;)
  Fredrik / explewd bloggade nyligen: Silent Hill: Downpour

Skriv en kommentar

Visa min senaste bloggpost