3:e mest efterlängtade 2012
7

3:e mest efterlängtade 2012

Familjenspel

Jag älskade verkligen Alan Wake och nästan alla som köpte det verkade göra precis det, älska. Tyvärr så var vi inte tillräckligt många som verkligen köpte Alan Wake så när Remedy nu får möjligheten att göra en fortsättning är det i det lite mindre formatet, nämligen på Xbox Live. Detta hindrar dock inte mig från att bli helt i kalsongerna till mig. Trailern som släppts visar visserligen lite mer action än jag vill ha ur ett Wake-spel men oavsett hoppas jag att detta blir precis lika underbart som Alan Wake var. Mer spänning och mer tryckande mörker. Jag är inte annat än sjukt peppad på mer!

Alan Wake: American Nightmare släpps i början av 2012 till Xbox Live.

Frances

Aethereus, utvecklat av gotländska Threegates, ryktas komma ut under 2012. Det är ett fantasy-RPG med en liten MMO tvist. Mitt första intryck upplevde jag på Gamex där de hade blivit placerade undangömda längst en av väggarna. Jag stod i trans ett par minuter och tittade på deras trailer.

MMO är farliga grejer då jag är beroende, men detta verkar snäppet annorlunda. Bland annat kommer man kunna bygga sina egna arenor och dessa kan man fylla med egna fällor och monster man hittat under sina äventyr. Jag ser verkligen fram emot att få veta mer om detta spel och även att själv få testa det någon gång under 2012.

Aethereus släpps kanske under 2012 till PC

Spel-Malmer

Jag har egentligen inte varit något större fan av Tomb Raider. Jag spelade delar av både första och andra spelet, men det fastnade aldrig riktigt. Men när den första konceptskissen från den kommande omstarten av serien släpptes hade de min uppmärksamhet. För äntligen kändes Lara som en riktig kvinna. Ju mer som har visats av spelet desto mer övertygad har jag blivit om att detta har potentialen att bli ett skitbra spel värt att ha ögonen på. Jag tror faktiskt att det som jag bär med mig som starkaste visningen från årets E3 var just den från Tomb Raider.

Tomb Raider släpps i slutet av 2012 till Xbox 360 och PS3.

Kommentarer

 1. Aftonstjaerna skriver:

  Det ser intressant ut Frances! Får hålla ögonen öppna för mer info om det!

  Själv har jag inte jättekoll på nästa år, men det räcker att Diablo 3 släpps för att jag ska ha fullt upp hela året ;)
  Aftonstjaerna bloggade nyligen: Årets spel–plats nr 1

 2. Ibearman skriver:

  Familjenspel: Hade jag haft ett Xbox 360 så hade jag nog också köpt och älskat Alan Wake då det ser helt magiskt ut, kanske dags att köpa ett Xbox då.

  Spel-Malmer: Min sambo blev helt tokig när hon såg att det kommer ett nytt Tomb Raider och släpps det i slutet på 2012 är det ju en perfekt julklapp till henne.
  Ibearman bloggade nyligen: 3:e mest efterlängtade 2012

 3. Mycket intressanta val. Roligt att madame Frances kommit med ett bidrag här! <3
  Jerry Olsson (Sätrapôjk) bloggade nyligen: Sätrapôjks 3:e mest efterlängtade spel 2012.

 4. Quid skriver:

  Blir det ingen sån där script-lista idag? Den är mycket smidig när man ska kolla allas inlägg! :)

 5. Holmberg skriver:

  Alan Wake är givet.. Lara Croft känns tröttsamt… Frances skumma spel har jag ju aldrig hört talas om men att det står MMO med i beskrivningen talar tyvärr emot det :)
  Holmberg bloggade nyligen: Årets Bästa Spel

 6. Erik skriver:

  3e mest efterlängtade 2012, givetvis indie. Aetherus verkar mycket intressant, måste kolla upp.
  Erik bloggade nyligen: GOTY11: 3:e mest efterlängtade 2012

Skriv en kommentar

Visa min senaste bloggpost