Vi är på Gamex!
-

Vi är på Gamex!

Idag 3:e November drar Sveriges största spelmässa, Gamex, igång och självklart kommer vi från Spelkriget vara där! Vi kommer husera runt och kolla in det mesta som finns såklart! Vi hoppas även att vi kan träffa så många av er läsare som vi bara kan! Tveka inte att komma fram och säga hej. För att ni ska se oss i vimlet kommer vi ha ursnygga Spelkriget t-shirts, det går helt enkelt inte att missa oss!

Vad kan ni förvänta er av oss på Spelkriget under helgen? Tja inte nog med att ni kommer få initierade rapporter från mässgolvet så kommer vi även gå hands-on med PS Vita, Syndicate och Kingdoms of Amalur:Reckoning bara för att nämna lite av det vi ska göra. Det och mycket, mycket annat rörande Gamex kommer ni kunna läsa om här på bloggen.

Hoppas att vi ses där!

 

 

Skriv en kommentar

Visa min senaste bloggpost