Vecka 40. Döden är bara skitsnack!
-

Vecka 40. Döden är bara skitsnack!

Det har varit betydligt mindre konflikter på Spelkriget den här veckan jämfört med den förra. Det har istället varit en lite mer personlig vecka där vi försökt att bjuda på oss själva.

Familjenspel har under veckan mest varit sjuk men mot slutet har det både blivit mer Gears of War 3 med höggravida sambon och sen i fredags spelar han även Rage för fulla muggar. Spel-Malmer har haft en vecka full med jobb och slit så spelandet har blivit lidande. Han längtar verkligen efter att få fortsätta den episka resan i HD-versionen av Shadow of the Colossus. Frances har fått ännu mer fokus på att spela klart Dragon Age II nu när första expansionen landat i hennes knä, ska bli kul att se vad hon tycker om det i framtiden.

Men innan vi drar igång en, förhoppningsvis frisk och mindre jobbfokuserad vecka så föreslår vi att ni blickar bakåt mot vad som bjöds ut här på Spelkriget förra veckan! Ses nästa vecka!

Virtuell död skrämmer mig

Familjenspel lättade på sitt hjärta och berättande om sin dödsångest. Något som också uppstår när han spelar vissa typer av spel.

Trash Talk

Frances tipsar här om sätt att trash talk:a sina motståndare på ett korrekt men ändå jäkligt sätt. Här får du lära dig alla de bästa tipsen. In och läs för att sedan dominera snacket mot dina klart sämre motståndare.

Rematch åter på SVT-play

Vår egen Jesper Englin är åter tillbaka med en ny säsong av Rematch på SVT-play.

Missad chans för Zune

Spel-Malmer förklarar här anledningen till varför Zune nu har missat sin chans att bli den dominerade tjänsten för streamad film. Konstigt nog tror det har något att göra med text.

Skriv en kommentar

Visa min senaste bloggpost