Snart är det drakdags!
3

Snart är det drakdags!

Snart är det dags för årets stora rollspelshändelse! Ja för inte har ni missat att den 11/11 släpps The Elder Scrolls Skyrim (Nej inte Scrolls från Mojang). Längtan har varit stor, så stor att jag inte trott att det kunde bli större men ack så fel man kan ha. Efter att ha sett den nyligen släppta live action trailern från spelet har hypen gått från stor till oproportionerlig.

Live action kanske ni undrar, ja det har blivit allt vanligare att spel får trailers där spelet utspelas av riktiga skådespelare. På ”riktigt” helt enkelt. Halo ODSTs var nog den mäktigaste, fram tills nu.

Allt jag kan säga är att drakar regerar!

Kommentarer

 1. Oskar Källner skriver:

  Sedan finns det de som gör hela miniserier baserade på dataspel. (Se länken nedan för Dragon Age Redemption.)

  Det intressanta är att dessa små filmer ofta ändå är förhållandevis välgjorda. Kan det vara så att konverteringen av spel till film i dessa kortfilmer äntligen har funnit ett format som fungerar?

  Jag menar … det känns som att varje gång någon verkligen försöker göra en riktig Hollywoodfilm av ett spel så blir det blehäää av det. Kanske är det formatet som inte fungerar? Kanske är detta framtiden? Eller i alla fall en brygga till något större?
  Oskar Källner bloggade nyligen: Dragon Age Redeption, nu är det här!

 2. V o i dToucher skriver:

  Ja, det är ju bättre den här vägen – från spel till film än tvärtom!
  Det blir underbart med Skyrim – ett spel som räcker 300 timmar minst har jag hört (om man inte försöker sig på det som en anställd på Bethesda gjorde – en spead run på 2 timmar och 16 minuter!). Det blir något att hänga i julgranen det.

  Jag ska iväg på en längre resa och har på grund av tidspress tvingats lägga en massa spel på hög (Resistance 3, Deus X, Rage…). Jag längtar nästan hem redan.

  Spelkriget: ett litet hejdå, vi ses i början av december!

  Familjenspel: Stort Grattis till den fine Lave (fint namn förresten, från Lavardr, som betyder härskare. Kommer nog äga inte bara en konsol utan också sin spelande Far ganska snart! ”Smily”).

 3. Holmberg skriver:

  Grym video men fan också jag trodde det var Mojangs kortspel jag hade förbokat :(

  Aja.. får väl slå ihjäl lite tid med det här så länge.
  Holmberg bloggade nyligen: Ur led är tiden

Skriv en kommentar

Visa min senaste bloggpost