Rematch åter på SVT-play
1

Rematch åter på SVT-play

Att vi på Spelkriget har en viss förkärlek för rödtotten Jesper Englin kommer kanske inte som någon överraskning. Därför hoppar vi gärna högt när Jesper tar ton och nu gäller det att göra reklam för hans egen bäbis, e-sportsmagasinet Rematch! Såhär skriver Jesper till oss i en exklusiv pressrelease:

SVT sänder e-sport live från Dreamhack Winter 24-27 november. Som uppladdning för det sänds också en ny säsong av e-sportsmagasinet Rematch i SVT Play, med start 7 oktober 15.00.

Det kommer att bjudas på intervjuer med e-sportens största stjärnor, smygtittar bakom kulisserna på höstens hetaste spel och djuplodande diskussioner kring de mest spelade titlarna. Hela första säsongen går att se på www.svt.se/rematch Missa inte Sveriges största magasin om e-sport på SVT Play – säsong 2 startar 7 oktober 15.00!

Så för allt i världen, missa nu inte Sveriges bästa magasin om e-sport! En fet trailer för säsong två kan skådas nedan!

Kommentarer

Skriv en kommentar

Visa min senaste bloggpost