Vecka 38. Motstånd och drömmar
-

Vecka 38. Motstånd och drömmar

I elfte timmen, eller snarare den tolfte kommer veckans summering inflåsandes med andan i halsen. Var har du hållit hus kära summering? Strunt samma den är här nu! (Oh the joy!)

Det har varit en vecka fylld med mycket skoj. Frances har jobbat på med sina böcker men också slagits mot en krånglande Xbox 360 vars sparfiler tydligen levt ett eget liv. Spel-Malmer har sågat sig igenom Gears of War 3 och varit lyrisk över dess 3D på twitter (JA VI FATTAR ATT DU HAR 3D TV!!!!).

Familjenspel däremot, ja han går i väntans tider då en ny medlem i familjen beräknas utkomma den 18:e Oktober men ändå så lever han på hoppet att hinna beta av sin spelhög innan dess. Det har dock hunnit bli lite Diablo III, Gears of War 3 och El Shaddai, men bara sådär lagom mycket att han aldrig kommer bli klar med dem.

Men innan vi blickar ut mot härliga vecka 39, låt oss blicka bakåt och skåda det som skrevs i förra veckan. Håll till godo!

Sökte jobb på Spelkriget

Frances kickstartade veckan med att avslöja sin spelerfarenhet i ett självutlämnande CV. Frågan är om det någonsin skrivit så mycket om spel på PC här på Spelkriget som i denna text?

Drömspelet

Att Spel-Malmer går igång på rymden kanske inte kommer som någon överraskning för er trogna läsare. Ta lite av det, en dos Deus Ex och en stor skopa med rollspel så börjar ni närma er vad Spel-Malmer verkligen går igång på. Hans perfekta spel? Ja det får du allt klicka dig in i texten för att veta allt om.

A onetrickpony?

Familjenspel har ont om tid och när man har det börjar man spela spel på sin iPhone för att på något sätt rättfärdiga sin existens som spelskribent. Därför föll lotten på Grand Prix Story som Familjen spelat ohälsosamt mycket. Frågan är bara om det är något att ha jämfört med föregångarna?

Samtal om Resistance 3

Veckan avslutades med ett skönt samtal mellan Familjenspel och Spel-Malmer om Resistance 3, detta fantastiska spel. Aldrig någonsin har väl dessa två personer varit så överens som nu. Var det något att hänga i den berömda julgranen? Tja den som läser samtalet får inte bara veta det utan får sig, förhoppningsvis, även ett par skratt på köpet.

Skriv en kommentar

Visa min senaste bloggpost