Saga om Sims 3 Pets
5

Saga om Sims 3 Pets

Inlägget nedan är skrivet av den yngre delen av familjenspel, Saga fortsätter leverera personliga texter om spel.

Igår var jag och Ida inbjudna av EA för testning av Sims 3 husdjur på Skansen. Vi tog tunnelbanan till T-centralen. Innan vi var framme så fick vi stopp i Masmo på grund av ett tunnelbanetåg som det blivit fel på i Vårby Gård. Efter ungefär en kvart kom allt igång igen vi var åter på väg. Väl framme på T-centralen tog vi spårvagnen mot Skansen. När vi stod i kö mötte vi Victor Leijonhufvud och hans team. Sen virrade vi bort oss lite men hittade tillslut till eventet. Där jag efter en presentation av husdjursexpansionen (som jag inte förstod ett dugg av) direkt tog en spelplats.

Sims 3 husdjursexpansionen var bra. Det enda var att det var lite rörigt efter som det var olika matställen för människor och djur. Människor äter ur kylskåpet eller ur valmenyn när man klickar på spisen, medan djuren äter ur matskålar eller vid hästbindningsplatser. Ja lite sådant, men man lär sig matställena. Det tror jag eftersom det är som när man började spela sims (med människor). Då visste ju man inte var simarna skulle äta och så menar jag.

Djuren man kan ha är häst, katt, hund, ödla, orm, sköldpadda och olika fåglar. Häst, katt och hund skapade man i ”skapa-en-sim”-läget. De andra kan man köpa när man köpt det hem som djuret behövde.

Det som var nytt var (såklart) djuren och en ny stad skapad för att passa djuren med speciella häst-, hund- och kattparker. Man kunde ha olika raser av hundar, men hästar kunde man bara välja färg på men andra val gjorde att den kunde se ut som en speciell ras. Katter han jag aldrig göra en så jag vet ingenting om dem, tyvärr.

Jag längtar efter spelet. Jag vill ha det nu. Jag rekommenderar till alla simsfans, köp spelet för det är ett bra spel. Det här kan verkligen bli ett överförväntanspel!

Kommentarer

 1. SpeLinnea skriver:

  Kan djuren kommunicera och interagera med varandra? Kan en häst snacka med en hund? Det hade varit intressant.

  Du är väldigt duktig i din stavning men du har en tendens att skriva isär ord. Be pappa hjälpa dig om du är osäker på om det är ett eller två ord. :)
  SpeLinnea bloggade nyligen: Stora nyheter i min fyrkantiga värld

 2. Familjenspel skriver:

  @SpelLinnea: Saga säger att mellan samma djur gick det bra att prata. Och hundar kunde interagera med hästar. Dock vet hon inte om de kunde prata. Hon ska tänka på särskrivning också säger hon surt ;)
  Familjenspel bloggade nyligen: Saga om Sims 3 Pets

 3. Ina skriver:

  Jag är så hiiiimla avis på dig Saga. Jag vill också spela Pets NU!
  Kommer du att spela både expansionen och konsolspelet? Jag funderar faktiskt på att köpa båda…
  Ina bloggade nyligen: Dalish Elf Mage

 4. Familjenspel skriver:

  Ina: Jag svarar för Saga i det här fallet då jag vet svaret. Hon kommer hålla sig uteslutande till PC versionen… hon avskyr konsolversionen av spelet :D
  Familjenspel bloggade nyligen: Samtal om Resistance 3

 5. wilma skriver:

  jag älskar spelet!

  men det går att byta ras på hästarna.

  men kan nån förklara för mig var jag kan köpa fågelbur?

Skriv en kommentar

Visa min senaste bloggpost