Gamer X-mas på GameX
2

Gamer X-mas på GameX

Nyligen nåddes vi av nyheten att turnén Gamer X-mas kommer att göra ett stopp på GameX. Det kommer alltså att bjudas på livemusik av gruppen Level Up! och enligt deras hemsida kommer det bjudas på musik från bland annat Mega Man, Street Fighter II, Donkey Kong Country, Chrono Trigger, Final Fantasy, Persona, Castlevania, Duck Tales, Metal Gear Solid, Silent Hill, Zelda, Earthworm Jim, Warcraft II, Grim Fandango, Double Dragon, Ghouls n Ghosts, Portal 2 och många fler.

Visst låter det helt fantastiskt? Personligen lär detta göra GameX besöket ännu lite bättre! Vet ni som jag inte så mycket om själva gruppen eller hur de låter så kolla in deras musikvideo nedan.

GameX går av stapeln 3-6 November på Kistamässan

Kommentarer

  1. Ercarret skriver:

    Fantastiskt – så mycket musik, och INGET (förutom Portal 2) som jag känner igen. Jag börjar störa mig på det. Jag har flera spels musik som jag verkligen älskar, men det är av någon anledning inte något som tenderar att framföras på sådana här föreställningar. Åh, vad jag skulle vilja höra Outcast eller TES: Morrowinds stråkar! Men icke. Åtminstone verkar det inte så, av den där uppställningen att döma.
    Ercarret bloggade nyligen: Det subtila hoppet framåt

  2. Familjenspel skriver:

    @Ercarret: Till viss del håller jag med, många stycken tenderar att bli uttjatade. Samtidigt så är det ju lite kul med Duck Tales, Mega Man och Grim Fandango.

Skriv en kommentar

Visa min senaste bloggpost