Vecka 33: Dockor, Otrohet och Död
4

Vecka 33: Dockor, Otrohet och Död

Så var det härliga Söndag igen! Imorgon är det dags att återgå till en vecka i ekorrhjulet, en alltid underbar och upplyftande upplevelse såklart! Men innan vi blickar framåt mot vad nästa vecka kan ha i sitt sköte så ska vi blicka bakåt på alla de fantastiska texter som producerats den gångna veckan här på Spelkriget.

Skamlig otrohetsaffär

Veckan började med att Familjenspel avslöjade mörka delar av sitt eget liv när han drog paralleller mellan sitt eget liv och spelet Catherine. Det handlar om pussel och smaskiga otrohetsaffärer.

Döda mig nu

Familjenspel har blivit trött på att man numera är mer eller mindre odödlig i de flesta förstapersonsskjutare. En supersoldat om du så vill. Familjen minns tillbaka till de härliga stunder då man var tvungen att plocka upp hälsa för att överleva.

Saga testar Kinect Sports

Vår egen lilla maskot Saga har återigen varit borta på Press2play och recenserat. Denna gången är det Kinect Sports som fått sig en genomgång.

Coraline

Frances har läst boken Coraline av Niel Gaiman. Det verkar vara en hemsk men spännande berättelse om flickan med samma namn som boken. Som vanligt gör Frances ett gott jobb med att ge läsaren ett ha begär. Bokhögen växer i snabb takt.

Vuxnas lek med dockor

Spel-Malmer fick avsluta veckan med att komma ut med att han leker med dockor. Ja inte sådana vanliga Barbiedockor utan häftiga virtuella grejer. Det är inte alls samma sak ju, och mycket mycket häftigare.

Kommentarer

 1. Spel-Malmer skriver:

  Herre Gud, vilken inläggsbild Jocke valde till det här inlägget!
  Spel-Malmer bloggade nyligen: Vuxnas lek med dockor

 2. Frances skriver:

  Jag tror han gjort det med mening. För att kolla hur länge du står ut kanske? Som jag ser det har han kastat ner handsken, gett dig en örfil, ”in your face” och det är dags för er att ta upp fajten igen. :-D

  WAR!
  Frances bloggade nyligen: Coraline

 3. Familjenspel skriver:

  Tänkte faktiskt mer på ett samtal jag och Fredrik hade på Skype där han snackade sig varm om sin Barbiesamling och hur han älskade bevingade hästar. Tror han mest är upprörd över hur jag i smyg ”outade” honom :)

 4. Frances skriver:

  Ooooooh no you didn’t. :-D *fight fight fight*
  Frances bloggade nyligen: Coraline

Skriv en kommentar

Visa min senaste bloggpost