Saga sågar Sims 3DS
4

Saga sågar Sims 3DS

Min lilla prinsessa har mer eller mindre lämnat Familjenspel och blivit endel av familjen borta hos Press2play. När pappa Victor och den galne farbrorn Christer tar så väl hand om henne och förser henne med både spel och öl är det svårt att konkurrera.

Nu senast var hon förbi och recenserade Sims 3DS, ett spel hon inte alls gillade, man kan säga att hon tar fram storsläggan helt enkelt. Kolla in hennes recension här.

Hon och Ellinor, den stora Sims experten på Press2play, tog sig även ett snack med Christer om det nya Sims Medeltiden. Här försöker Saga också ge en förklaring till sin betygsskala, den som hänger med i resonemanget får nobelpriset i matematik jag lovar! Kolla in det underbara klippet här.

3D? Wow det är ju INGENTING!

 

Kommentarer

 1. Scroll skriver:

  Det roligaste med allt (förutom öldrickandet :-D ) är just det där med att 3D inte är så speciellt. Wooooot!

  Jag minns TV-piraterna, ett jullovs-program på SVT 1983 när jag var liten. DET var coola grejer där man sparade ihop fickpengarna för att kunna få 3D brillorna och ett fint litet TV-piratspaket (en påse med prylar i). Då var 3D coolt!

 2. Andreas Berg skriver:

  Haha, Saga är ju bara för härlig :D Betygsgenomgången började någorlunda logisk men några steg in övergick resonemanget mitt förstånd ^^

 3. Holmberg skriver:

  haha skön recension. Gött att hon genomskådat 3D med…

 4. lillsyrran skriver:

  Tyckte det var en grym recension :D Att inte få bygga egna hus eller skapa egna simar ordentligt jag förstår att hon är besviken det hade jag oxå varit!

Skriv en kommentar

Visa min senaste bloggpost