Befriande med ett skitspel
3

Befriande med ett skitspel

Dagen här på Spelkriget verkar gå i skitspelens tecken, Spel-Malmer skrev om sina minnen med det hemska Trespasser och själv passar jag på att skapa mig ett helt nytt skitspelsminne i form av Thor: God of Thunder.

Ibland översvämmas jag av känslan att det är jobbigt att spela. Speciellt när det kommer till storspel som alla man känner har höjt till skyarna. Då kommer jag på mig själv att nästan ha ångest över att sätta in skivan i min konsol, tänk om spelet inte lever upp till mina högt ställda förväntningar?

Därför kan det vara befriande, om än självspäkande, att spela ett riktigt skitspel ibland. I går påbörjade jag min episka resa genom Thor: God of Thunder, licensspelet som kommer ut lagom till att filmen går upp på bio.

Jag kan inte påstå att jag hade några högre förväntningar, jag försökte till och med sänka dom till nästan obefintliga men ändå så förbluffas jag. Spelet lider av platt ljudbild, grafikbuggar i mängder och rent överjävligt tråkiga strider. Jag är vid ett flertal tillfällen redo att slå mig själv i ansiktet bara för att må bättre än jag gör när jag spelar. Sambon somnar bredvid mig i soffan.

Man kan fråga sig varför jag inte slutar spela om det nu är så dåligt, jo det finns en enkel anledning, nämligen att med Thor tvingas jag inte att inse att hypen var en lögn.

Thor: God of Thunder släpps 29:e April och givetvis kommer du få en recension av det här på Spelkriget, håll ut!

Kommentarer

 1. Oskar Källner skriver:

  Men hur gör du när skitspelet verkligen är … skit.

  Spelar du verkligen igen det ändå? Eller slänger du kontrollen och stänger av? Känner du att du måste igenom det för att kunna skriva en recension om det och göra det rättvisa?
  Oskar Källner bloggade nyligen: Falling Skies – invasionen kommer … i juni

 2. Familjenspel skriver:

  Oscar: Försöker oftast spela så långt som möjligt iaf, de flesta spel går ju att klara av även om de är mindre bra och inte allt för långa.

  För att recensera ett spel tycker jag inte att det är nödvändigt att klara av ett spel även om det är något man gärna gör :)

 3. Peter skriver:

  Började också spela det spelet och jag har spelat bättre spel kan jag säga.
  Det var rätt dåligt.
  Peter bloggade nyligen: Vacker

Skriv en kommentar

Visa min senaste bloggpost