Laddar inför E3-bingon
2

Laddar inför E3-bingon

Det börjar dra ihop sig nu. På måndag kväll inleder Microsoft på allvar E3 med sin presskonferens. Som tradition så bänkar jag mig såklart, för tredje året i rad, framför lämplig live-stream full av förväntan. Har aldrig haft så stor förväntan som inför detta E3. Kommer bli spektakulärt! Om inte klockan blir för mycket finns även Ubisofts och EA:s presskonferenser att följa lite senare på kvällen. Dock kanske jag tar dem i bakgrunden och bara lyssnar på dem på jobbet samtidigt som jag sitter och programmerar. Eller bara läser på lämplig blogg vad de utannonserade. De är ju inte fullt lika viktiga. Mycket möjligt att jag efter konferensen hoppar över till radio speltorsks livesändning och deltar i eftersnacket.

På tisdag kväll skruvas temperaturen upp igen då det är dags för Nintendos och Sonys kontringar av Microsofts show (för show hoppas vi det blir i alla fallen). Först ut är då Nintendo, och förhoppningsvis blir det mer än tidigare års gäspningar. Åtminstone kanske det blir lite suckningar över Wii vitality sensor. Dock är det inte säkert jag kan se hela innan jag slutat jobbet. De stora tisdagskanonerna för min del fyras dock av när Sony går upp på scenen. Kan de kontra det Microsoft visade? Har de större och bättre reveals och har de en bättre genomförd konferens.

En annan trevlig detalj är att ofta får inte all gott-gott plats under en presskonferens, så det blir att kolla de vanliga nyhetsbloggarna för de där lite extra fina detaljerna. Vad som än händer är jag redo. Bingobrickorna är redan utskrivna i fin fyrfärg och lämplig livestream funnen. Nu börjar nedräkningen…

Några nyttiga E3-länkar

Kommentarer

  1. Familjenspel skriver:

    Ja vi bänkar oss hemma också! Det kommer bli häftigt!!

  2. Spel-Malmer skriver:

    Jajjemen! Blir spännande. Har en kompis som kommer över, som inte är sådär en jättegamer men som älskar keynotes och teknik så det kan bli intressant att höra hans feedback på det hela också.

    Så det blir mycket: Mer om Kinect (fd. Natal), kanske en ny version av 360:n, kanske något helt nytt jättefett som teasas?

Skriv en kommentar

Visa min senaste bloggpost