Bizarroland
2

Bizarroland

Ina borta på New Game+ skrev ett bra inlägg om bizarra recensioner. Hon tar upp ett exempel på hur en recensent totalt sågar Alan Wake eftersom man inte kan göra saker som är totalt ologiska att göra i den spelvärlden. Väl värt att läsa. Det fick mig att tänka lite vidare på alternativa sågningar av spel som skulle vara precis lika befängda.

Exempelvis så finner jag ingen större glädje i bilspel. Men skulle jag såga på samma sätt så skulle det kanske vara på sin plats med en recension av Forza 3 där jag klagar på att man inte kan gå ur bilen och skjuta sönder motståndarna, eftersom det är det naturliga att göra i verkligheten. Eller för den delen i Uncharted 2 att man inte kan gå till en affär och köpa mana-potions och levla upp sitt party. Föresten, varför finns inte ett party med fem personer i Uncharted 2? Finns det ens en öppen world-map? Nej, tänkte väl det. Dessutom så kan man inte ens gå in i alla hus man stöter på och möblera om med möbler man köper på PSN. Måste vara ett helt värdelöst spel då enligt ovanstående bizarro-logik.

Hoppa över till New Game+ och läs Inas inlägg.

Kommentarer

  1. Ina (NG+) skriver:

    Haha, Forza 3 var ju klart bäst ;)
    Ja… bizarroworld indeed. Stort tack för länk!

  2. Spel-Malmer skriver:

    Forza grejen var ju mest menad att vara lite rolig. UC2 var mest utlopp för irritation. :)

Skriv en kommentar

Visa min senaste bloggpost