Tillbaka efter sommaren
-

Tillbaka efter sommaren

Efter ett skönt sommaruppehåll är nu bloggen tillbaka. Jag tänkte skriva lite mer om japanska rollspel, vilket bör ske i nästa inlägg. Detta med anledning att jag spenderat sommaren tillsammans med det vackra Tales of Vesperia, men även på grund av några artiklar i senaste upplagan av speltidningen LEVEL som fick mig att börja fundera lite.

Utöver det har det blivit mycket spel i sommar med både ett kärt återseende av det första Monkey Island, i remake version. Jag har även spelat köttat mig igenom Dead Space, ett spel jag undvikit lite då jag trodde att det skulle vara för läskigt. Istället var det starkt atmosfäriskt och mycket givande. Tillsammans med Mirror’s Edge är det helt klart ett av förra årets höjdpunkter.

Slutligen har jag också passerat 10000 i gamer score på Xbox Live.

- Yay me!

 

Skriv en kommentar

Visa min senaste bloggpost