Nu får jag väl ändå skärpa mig
2

Nu får jag väl ändå skärpa mig

Jag närmar mig slutet på Killzone 2. Det är bara så infernaliskt svårt mot slutet. Mer frustrerande än det mest frustrerande i Mirror’s Edge tycker jag. Synd på ett annars tokgrymt spel. Men när jag väl kommer igenom den besten kanske det är dags att ta sig an den där andra stora besten som jag fortfarande inte konfronterat. Det där spelet som alla pratat om, slutat prata om och börjat prata om igen pga uppföljaren, men som jag skippat. Spelet med de gulliga kraktärerna och hemtrevliga mysiga miljöerna (*host*). Kort sagt: Bioshock.

Gör jag rätt? Kommer jag älska det?

 

Kommentarer

  1. duuvan skriver:

    Du kommer älska det (kanske?)… Ser fram emot att läsa dina reflektionen från havsbotten. Vad gäller Killzone så har jag lämnat storyn till förmån för onlineläget (är helt fast, snart e jag sniper:) I storyn är jag i ett bibliotek typ palats, radek står långt borta och skjuter.. Har jag långt kvar?

  2. Malmer skriver:

    Precis där är jag med. Sitter fast…
    Vad jag förstått så är det typ slutet av spelet. Det är ju som bekant ganska kort spel.

Skriv en kommentar

Visa min senaste bloggpost