Mass Effect 2 officiellt utannonserat för 360 och PC
-

Mass Effect 2 officiellt utannonserat för 360 och PC

Spelet jag längtar allra mest efter, alla kategorier, har nu äntligen officiellt utannonserats av Electronic Arts. Spelet har ryktats vara ett multiplatformsspel, vilket lett många till att spekulera i om Mass Effect kommer till PS3. Så blir dock inte fallet, utan det blir då en release på både PC och 360, vilket gör spelet konsolexklusivt på 360:n. Känns skönt på något sätt att fokus läggs på att göra ett så bra spel på 360:n som möjligt och tid inte läggs på att få det att fungera på PS3:an. Sen är det ju naturligtvis trist att playstationägare missar detta fantastiska spel, men frågan är hur mycket det skulle sålt på PS3 ändå. Ungefär som om MGS4 släpptes på 360. Skulle göra forumtrådarna glada, men knappast sälja lika mycket.

Hursomhelst. För att fira att det nu blivit officiellt (release nästa år…suck!) så har bioware släppt en konceptbild till. Den här gången från något som ser ut lite som Chora’s Den, fast med röd belysning.

 

Skriv en kommentar

Visa min senaste bloggpost