Åt skogen med omdömme och recensenter. Dags för Too Human!
-

Åt skogen med omdömme och recensenter. Dags för Too Human!

Nu har jag fått nog. Efter att först ha längtat efter Too Human hela sommaren och älskat demot för att sedan blivit nedstämd och bortvänd från köp av en rad recensioner med lågt betyg har jag nu äntligen bestämt mig. Nu köper jag Too Human! Jag har ändå i många fall inte tyckt recensionerna med dåliga betyg var särskilt bra ändå. Ofta så ogillade de demot, som jag gillade, så det är ju inte en särskilt bra början. Dessutom så säger endel att trots bristerna så är det ett riktigt roligt spel.

Men vi får se vad jag tycker. Det är ju i vilket fall som helst ganska billigt just nu, så blir det katastrof så är det inte hela världen. Återkommer helt klart med intryck.

 

Skriv en kommentar

Visa min senaste bloggpost